More Products With This Substance


25.00
296.00

641

HGH 36IU

500.00 InStock
Fabrikant

Pfizer

Pakket

36 I. U. (prijs per 1 IE)

Stof

groeihormoon

Koop HGH GenesisВ® 10 I. U. online in Nederland

HGH (Human Growth hormonen) is een natuurlijk hormoon in ons lichaam dat wij hechten veel waarde aan, maar geloofwaardige zelfs denken. Als kind, deze groeihormonen helpen ons lichaam en onze interne organen groeien en sterk geworden. Naarmate we ouder worden, de hoeveelheid van dit hormoon in ons lichaam valt. Op de leeftijd van vijfentwintig, het punt van HGH in ons lichaam is ongeveer 600 ug. Vanaf de leeftijd van zestig, kan het aantal stappen te verlagen voor stap tot vijftien procent, of 90ug. Wanneer HGH valt, ons lichaam leeftijden sneller.

HGH GenesisВ® 10 I. U. te koop in Nederland

HGH geloofwaardig zijn de belangrijkste voor de cyclus van een steroïde cyclus om spiermassa te behouden en te voorkomen dat vet afzetting in vetweefsel drug. HGH is effectief als een anti-katabool geneesmiddel ook als anti-proteolytisch middel dat de stofwisseling van het lichaam van het gebruik van aminozuren en glucose benutting van vet als brandstof zal veranderen. Dit heeft de voorkeur omdat de gebruiker de voorkeur aan glycogeen en spiereiwit houden.

Bestel XHGH GenesisВ® 10 I. U. online in Nederland

HGH eenmaal per dag worden toegepast, maar sommige kunnen tweemaal per dag gebruiken; Hoewel het moeilijk een groot voordeel van injecteren HGH meer dan eenmaal per dag. De juiste dosis voor hGH moeten minimaal 4 LU zijn En niet meer dan 12-14 I.E. per dag. Als de dosis veel hoger dan 14 I.E. Overdag de gebruiker het risico van nerveuze schok en / of Adema kan draaien. Dosis: 4 I.E. – 14 LU per dag

Quick Overview: Fabrikant: Pfizer
Pakket: 36 I. U. (prijs per 1 IE)
Stof: groeihormoon

X