More Products With This Substance12030

Pharma Test P100

32.00 OutOfStock

Uitverkocht

Fabrikant

Pharmacom Labs

Pakket

100 mg/ml (10 ml)

Stof

testosteron propionaat

Koop Test – prop 100 online in Nederland

Beschrijving: Testosteron propionaat is een injecteerbare vorm meestal gemaakt van mannelijke testosteron androgeen basis. De toegevoegde propionaat ester zal het tempo waarin testosteron uit de injectieplaats wordt doorgegeven vertragen, maar alleen voor een paar dagen. Testosteron propionaat is daarom relatief veel sneller dan andere testosteron esters zoals cypionate of enanthaat en wil een doseringsschema veel vaker. Door de meeste rekeningen, testosteron propionaat is een soort van oudere en meer boos injecteerbare testosteron. Zoals injecteerbare testosteron is een drug effectieve massa, in staat om sneller winst in zowel de spiermassa en kracht te ontwikkelen. Wijze van dienstverlening: Testosteronpropionaat wordt veel gebruikt in de markten voor humane en veterinaire geneesmiddelen. De samenstelling en de dosis kan verschillen, afhankelijk van het land en de producent, maar over het algemeen bevat 25 mg / ml, 50 mg / ml of 100 mg / ml oplosbaar steroïde in olie.

Bestel Test – prop 100 online in Nederland

Gemiddelde Dosis: 300-700 mg per week. De halfwaardetijd van testosteron propionaat is ongeveer 2 dagen na de schietpartij. Side Effects (androgene): Testosteron is het mannelijke basale androgeen, staat het behoud van de secundaire mannelijke geslachtskenmerken. verbeterde niveaus van testosteron mogelijk krijgen androgene bijwerkingen omvatten vette huid, acne en haargroei van het lichaam en het gezicht.

Test – prop 100 te koop in Nederland

Bijwerkingen (oestrogene): Testosteron snel smaak in het lichaam estradiol (oestrogeen). Het enzym aromatase (oestrogeen synthetase) is verantwoordelijk voor deze metabole proces van testosteron. Oestrogeen plus punten kon bijwerkingen aangegeven vermenigvuldiging van het vasthouden van water, het lichaam vet te krijgen, en gynaecomastie veroorzaken. Een anti-oestrogeen zoals citraat Clomid of Tamoxifen citraat kan nodig zijn om de oestrogene bijwerkingen te voorkomen. Side Effects (Hepatotoxicity): Testosteron niet hepatotoxiciteit veroorzaken; Levertoxiciteit onwaarschijnlijk.

Quick Overview: Fabrikant: Pharmacom Labs
Pakket: 100 mg/ml (10 ml)
Stof: testosteron propionaat

X