More Products With This Substance


77.00
39.00
84.00

12008

Oxandrolonos 10

64.00 OutOfStock

Uitverkocht

Fabrikant

Pharmacom Labs

Pakket

10 mg/tab. (50 tabblad.)

Stof

oxandrolone

Koop Oxandrolon Tabletten online in Nederland

Oxandrolone is erg populair anabole steroïden en wordt beschouwd als een van de meest vriendelijke in termen van bijwerkingen. Dit is een van de weinige anabole steroïden die een hoog slagingspercentage onder vrouwen dragen, waardoor wordt vaak aangeduid als “meisje van steroïden.” Maar dit is een titel die een beetje “misleidend, omdat het zeer effectief bij mannen, is toevallig een van de weinige vrouwen kan zonder grote problemen.

Oxandrolone Dosering

De meeste mannen zijn 50 mg per dag om de laagste dosis als je verwachten dat alle positieve en opmerkelijke resultaten met 80 mg per dag te zien om veel vaker voorkomen. De meeste vrouwen zijn 10 mg per dag tot bijna perfect met 20 mg per dag is het maximale bedrag van Oxandrolone meeste zullen ooit willen of moeten gebruiken. Ongeacht wie het, mannen of vrouwen gebruikt, Oxandrolone met succes kan worden voor een periode van tijd dat de meeste anabole steroïden voor langere oraal echter 6-8 weken gebruik is gebruikelijk plaats gebruikt.

Oxandrolone Side EffectsВ in Nederland

Misselijkheid, braken, hoofdpijn, veranderingen in de huidskleur, stijging / daling van de seksuele interesse, vette huid, haaruitval en acne kunnen optreden. Als een van deze effecten aanhouden of verergeren, mede met uw arts of apotheker.

Quick Overview: Fabrikant: Pharmacom Labs
Pakket: 10 mg/tab. (50 tabblad.)
Stof: oxandrolone

X