More Products With This Substance


77.00
84.00

503

Oxanprime

39.00 InStock
Fabrikant

Eminence Labs

Pakket

10 mg/tab. (50 tabblad.)

Stof

oxandrolone

Koop Anavar Hubei online in Nederland

Anavar is de merknaam voor Oxandrolon, dat is een orale anabole steroïde. De drug werd geïntroduceerd in 1964 en werd meteen populair vanwege de milde effecten. Het is een zwakke steroïde met een geringe androgene component. In tegenstelling tot de meeste orale steroïden die van klasse II, Anavar is een klasse I steroïde en heeft een goede binding aan de AR. Aangezien het weinig andere effecten, anders dan de bindingscapaciteit aan de AR, wordt het beschouwd als een mild steroïde. In feite is het zo mild dat zelfs kinderen veilig kunnen nemen. Anavar is niet erg giftig, noch zeer androgene. Het is mild anabole en vrij mild op het lichaam ’s HPTA (hypothalamus-hypofyse-testikels-as). Bovendien is een van de weinige steroïden die geen vroege het belemmeren van de groei veroorzaken bij kinderen aangezien de epifysair kweekplaten niet voortijdig inklapt. Om deze reden Anavar (Oxandrolon) wordt gebruikt bij kinderen de groei te stimuleren.

Anavar Hubei te koop in Nederland

Deze eigenschappen van Anavar maken het gunstig voor vrouwen en kinderen. Anavar wordt gebruikt bij vrouwen met osteoporose dat is een andere reden waarom Anavar is een favoriete remedie voor vrouwelijke atleten te voorkomen. Vandaag is het ook een van de top drugs gebruikt voor de behandeling van HIV / AIDS. Wat is Oxandrolone? Oxandrolon is een 17-alpha gealkyleerde anabole steroïden die wordt gekozen door sporters vanwege de minder toxisch effect. Oxandrolon is een DHT derivaat en wordt beschouwd eenvoudig op de lever zijn. Deze verbinding is ook een goede keuze voor bodybuilders en atleten als het niet aromatiseert. Een ander belangrijk ding over Oxandrolone is het feit dat het voor de status van weesgeneesmiddel in de behandeling van ziekten zoals alcoholische hepatitis, het syndroom van Turner ‘s, en gewichtsverlies veroorzaakt door HIV, bloedarmoede en erfelijk angio-oedeem werd goedgekeurd door de Food and Drug Administration (FDA). Meestal is Oxandrolone genomen om kracht en spierhardheid bevorderen.

Steroïde-profiel in Nederland

Oxandrolon wordt vaak gekozen door de bodybuilders / sporters die in hun pre-competitieperiode, om hun spieren hardheid houden zonder het verkrijgen van extra gewicht. Ook Oxandrolone wordt beschouwd als een uitstekende vet brander en het wordt vaak in snijden cycli. Vanwege de zeer milde karakter, Oxandrolone is een populair supplement onder vrouwelijke sporters. Oxandrolone wordt geproduceerd door veel gerenommeerde farmaceutische bedrijven zoals Anavar (Hubei), Bonavar (Body Research). Hoe Anavar Hubei werkt? Hoewel Anavar is een orale steroïden, is alpha-gealkyleerde tot orale inname en de eerste passage door de lever te overleven. De unieke chemische configuratie van oxandrolone verleent zowel een resistentie tegen metabolisme in de lever evenals opvallend anabole activiteit. Anavar lijkt niet de ernstige hepatotoxische effecten zoals geelzucht, cholestatische hepatitis, peliosis hepatis, hyperplasie en neoplasmen die kenmerkend worden toegeschreven aan de C17alpha-gealkyleerde AASs vertonen. Anavar is ook met succes gebruikt in sommige studies om cutane wonden te helen of respiratoire functie te verbeteren en deze eigenschappen kan het een goede keuze voor gebruik in het seizoen door boksers, Mixed Martial Arts concurrenten, en andere dergelijke atleten te maken.

Quick Overview: Fabrikant: Eminence Labs
Pakket: 10 mg/tab. (50 tabblad.)
Stof: oxandrolone

X