More Products With This Substance


21.00
30.00
27.00
36.00
18.00

12064

Magnum Clen-40

29.00 InStock
Fabrikant

Magnum Pharmaceuticals

Pakket

40 mcg/tab. (100 tabblad.)

Stof

clenbuterol hydrochloride

Bodybuilding VoordelenВ in Nederland

Wordt gebruikt als een vet verlies drug, heeft thermogene effecten, evenals een milde anabole eigenschappen uitgesproken. Is bruikbaar als een geneesmiddel in voorbereiding voor wedstrijden en gedurende een snijcyclus, en in post cyclus therapie. Het is een direct werkend sympathicomimeticum adrenerge geneesmiddelen met een hoge specificiteit voor beta-adrenerge receptoren.

Therapeutische indicatieВ in Nederland

Het geneesmiddel is een sympathomimetische amine gebruikt door patiГ«nten van ademhalingsstoornissen zoals decongestivum, astma en bronchodilator. Wordt vaak gebruikt voor de distributie van andrenoceptors.

Dosering (Men)

40-160 mcg per dag

Dosering (Vrouwen)

40-100 mcg per dag

Sportactiviteiten

Tot 40 uur

Clenbuterol 40 Side Effects

Hart gerelateerde aandoeningen zoals: hartkloppingen, snelle hartslag en verhoogde bloeddruk, mood swing: nervositeit, nervositeit, paranoia en angst, evenals hoofdpijn en slapeloosheid symptomen.

Clenbuterol 40 Contra-indicaties / VoorzorgsmaatregelenВ in Nederland

Is gecontra-indiceerd bij patiГ«nten met ernstige astma, QT-verlenging, hyperthyreoïdie, myocardiale insufficiГ«ntie, hypertensie, aritmie en diabetes mellitus. Het wordt aanbevolen om de bloeddruk te controleren, terwijl het gebruik van de drug.

OverdoseringВ in Nederland

Bij overdosering kunnen er spiertrillingen, hoofdpijn, duizeligheid, en irritatie van de maag, en nausea, braken, diaforese en myocardinfarct optreden.

Clenbuterol 40 Stapel / Cycle

6-12 weken cyclus met een geleidelijke verhoging van de dosering. Te gebruiken is combinatie met Cytomel , maar vooral wordt alleen gebruikt in een cyclus.

Quick Overview: Fabrikant: Magnum Pharmaceuticals
Pakket: 40 mcg/tab. (100 tabblad.)
Stof: clenbuterol hydrochloride

X