More Products With This Substance


7.00
22.00
53.00
49.00
38.00
94.00
51.00

520

T3-Max-100

48.00 InStock
Fabrikant

Pakket

Stof

Koop T3 – Cytomel LAВ® online in Nederland

Cytomel is een natuurlijke metaboliet van endogene schildklierhormoon triiodothyronine (T-3). Het medisch gebruik van de schildklier preparaten voor de behandeling van schildklierdysfunctie en obesitas. De schildklier wordt in twee primaire hormonen, aangeduid als T-3 en T-4 (thyroxine die in T-3 wordt omgezet in het lichaam). Samen vormen deze structuren zijn de belangrijkste regulatoren van de stofwisseling. Cytomel wordt snel gemetaboliseerd vorm van het hormoon T-3. Indien toegediend, moet de stof aanzienlijke verhoging van de stofwisseling. Dit wordt aangegeven door een verhoging van de conversie van koolhydraten, eiwitten en vetten. Dit betekent in feite dat het lichaam de voedingsstoffen gebruiken veel sneller, vanwege de verhoogde celactiviteit. De gebruikers vinden de metabole stimulerende gevolgen van uitzonderlijke cytomel om overtollig lichaamsvet te verbranden. Zelfs zonder extreem dieet kan verminderen onderhuids vet reserves, wat resulteert in een harder verschijning, meer bepaald spier kenmerken die zichtbaarder.

T3 – Cytomel LAВ® te koop in Nederland

Zonder het gebruik van schildklierhormoon, kan de gebruiker meer voeding nodig om dit resultaat te bereiken. Dit vaak ten koste van spierweefsel, omdat het moeilijk te beweren dat terwijl de juiste voedingsstoffen beperkt. Omdat het een zoete product, cytomel het meest effectief bij een dagelijkse dosis van ongeveer 10-20 mcg per 50 pond lichaamsgewicht. Cytomel heeft een halfwaardetijd van ongeveer zes uur, zodat de dagelijkse dosis gelijkmatig over de dag te verdelen consistentere bloedspiegels. De toediening van Cytomel zal niet leiden tot een metabolische echte replacement rate en andere schildklierhormonen en is veruit de veiligste optie schildklier.

Bestel T3 – Cytomel LAВ® online in Nederland

Gebruikers kunnen hun stofwisseling te verhogen slechts gelijk aan het bovenste bereik normaal en aanvaardbaar voor toediening beschouwd. Dit is meestal een zeer aanzienlijke toename en door de meeste gebruikers zeer effectief beschouwd.

Quick Overview: Fabrikant: Maxtreme
Pakket: 100 mcg/tab. (50 tabblad.)
Stof: liothyronine (T3)

X