More Products With This Substance


7.00
22.00
53.00
49.00
38.00
94.00
51.00

12038

Tiros 50

26.00 OutOfStock

Uitverkocht

Fabrikant

Pakket

Stof

Wat is liothyronine in Nederland?

Liothyronine is een kunstmatige vorm van een hormoon dat normaal wordt geproduceerd door de schildklier het lichaam energie en metabolisme regelen. Liothyronine wordt gegeven wanneer de schildklier niet genoeg krijgen van dit hormoon zelf te produceren. Liothyronine is hypothyreoïdie (laag schildklierhormoon). Liothyronine wordt ook gebruikt voor de behandeling of struma (vergrote schildklier) te voorkomen, en wordt ook toegediend als onderdeel van een medische tests voor schildklieraandoeningen. Liothyronine mag niet worden gebruikt voor de behandeling van obesitas of overgewicht. Liothyronine kan ook worden gebruikt voor doeleinden die niet in deze medicatie gids.

Wat is de belangrijkste informatie die ik moet weten over liothyronine in Nederland?

Omdat schildklierhormoon nature in het lichaam, kan bijna iedereen liothyronine nemen. U mag echter niet in staat zijn om deze medicatie te gebruiken, als je een schildklier aandoening genaamd thyreotoxicose, of een bijnier probleem dat niet wordt gecontroleerd door de behandeling. Alvorens liothyronine, vertel uw arts als u een hartaandoening, angina pectoris (pijn op de borst), coronaire hartziekte, congestief hartfalen, diabetes, of problemen met de hypofyse of bijnieren. Vertel uw arts als u zwanger bent of borstvoeding geeft. T3 te koop in Nederland Om zeker te zijn van deze medicatie helpt je conditie, kan het nodig zijn uw bloed te vaak worden getest. Bezoek regelmatig met uw arts. Houd het gebruik van de medicatie zoals voorgeschreven, zelfs als u zich goed voelt. U kan nodig zijn om de schildklier medicatie te nemen voor de rest van je leven. Bel uw arts als u tekenen van schildklier toxiciteit, zoals pijn op de borst, snelle of bonkende hartslag, het warm hebben of nerveus, of zweten meer dan normaal opmerken.

Wat moet ik bespreken met mijn zorgverlener alvorens liothyronine?

Omdat schildklierhormoon nature in het lichaam, kan bijna iedereen liothyronine nemen. U mag echter niet in staat zijn om deze medicatie te gebruiken, als je een schildklier aandoening genaamd thyreotoxicose, of een bijnier probleem dat niet wordt gecontroleerd door de behandeling. Om ervoor te zorgen dat u veilig kunt liothyronine nemen, vertel uw arts als u een van deze andere voorwaarden: hartziekte, angina pectoris (pijn op de borst); disfunsione kransslagader; congestief hartfalen; elke vorm van diabetes; of problemen met de hypofyse of bijnier. FDA zwangerschap categorie A. Liothyronine wordt niet verwacht dat een ongeboren baby schaden. Echter, uw arts als u zwanger bent, omdat de dosis anders tijdens de zwangerschap zou moeten zijn. Bestel T3 online in Nederland Kleine hoeveelheden liothyronine kan overgaan in de moedermelk, maar dit wordt niet verwacht dat een zogende baby schaden. Echter, dit medicijn niet gebruiken zonder te vertellen uw arts als u borstvoeding geeft een baby zijn.

Hoe moet ik liothyronine nemen in Nederland?

Neem precies zoals voorgeschreven door uw arts. Neem niet in grotere hoeveelheden of kleiner of langer dan aanbevolen. Volg de aanwijzingen op uw recept label. Liothyronine wordt meestal een keer per dag. Volg de instructies van uw arts. Uw arts kan uw dosis veranderen om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten te krijgen. Als u overschakelt naar liothyronine van elke andere schildklier medicatie, stoppen met het gebruik van andere medicijnen voordat u liothyronine.

Steroïde-profiel in Nederland

Om zeker te zijn van deze medicatie helpt je conditie, kan het nodig zijn uw bloed te vaak worden getest. Bezoek regelmatig met uw arts. Houd het gebruik van de medicatie zoals voorgeschreven, zelfs als u zich goed voelt. U kan nodig zijn om de schildklier medicatie te nemen voor de rest van je leven. Bel uw arts als u tekenen van schildklier toxiciteit, zoals pijn op de borst, snelle of bonkende hartslag, het warm hebben of nerveus, of zweten meer dan normaal opmerken. Als u een operatie nodig heeft, vertel de chirurg van tevoren dat u gebruikt liothyronine. Het kan nodig zijn om te stoppen met het gebruik van het geneesmiddel voor een korte periode van tijd. Bewaren bij kamertemperatuur weg van vocht en warmte.

Wat gebeurt er als ik een dosis gemist in Nederland?

Neem de gemiste dosis zodra u eraan denkt. Sla de gemiste dosis over als het bijna tijd voor uw volgende dosis. Geen extra medicijnen te nemen om de gemiste dosis.

Quick Overview: Fabrikant: Pharmacom Labs
Pakket: 50 mcg/tab. (50 tabblad.)
Stof: liothyronine (T3)

X