Alle cardio workouts om vet te verbranden

Alle cardio workouts om vet te verbranden
Mrt

Cardio – de snelste en meest effectieve methode van de strijd tegen overgewicht, volume en de vorming van een mooi lichaam. Dit hele complex van verbetering van de procedures, die niet alleen gewicht te helpen verliezen, maar ook de ontwikkeling van het uithoudingsvermogen, het versterken van het hart en de kracht van de geest.

Kies een cardio-training in de sportschool of thuis, afhankelijk van de hoeveelheid vrije tijd en geld.

Cardio-training is geschikt voor beginners in Nederland.

Cardio-oefening voor gewichtsverlies

Tijdens intensieve training zonder gewichten actief gaande ventilatie, training cardio – vasculaire systeem, het verbeteren van het proces van het metabolisme en natuurlijk verhoogde vetverbranding.

Cardio combinatie met goede voeding, is het mogelijk in korte tijd de gewenste resultaten. Maar we moeten niet vergeten dat de vetverbranding proces begint na 20 minuten cardio actief.

 

Programma workouts thuis en in de sportschool

1

Er zijn veel cardio-programma’s, die elk goed op zijn eigen manier. Hieronder kijken we naar 5 van de meest populaire programma’s.

1. De bijscholing voor het verbranden van vet

Deze intensieve training op de lange afstand steady state. Continue training is een training met dezelfde lading voor een lange tijd zonder pauze.

Een goed voorbeeld van gestage cardio kan dienen als een constante snelheid hardlopen, fietsen.

2. Interval cardio-training

Interval training is veel intenser verlengd. Vet wordt verbrand in het kader van een dergelijke belasting sneller en actiever. Interval training wisselt tussen de niveaus van complexiteit en maakt een korte rustpauze.
Het kan worden uitgevoerd met wisselende herhalingssnelheden voorzien achtereenvolgens een bepaalde tijd (20-40 minuten).

3. Fartlek

Eén type interval training, die meer geschikt is voor lichamelijk fit mensen. Er wisselt ook de snelheid en het tempo, maar de interlacing is niet consistent. Hoge intensiteit anaerobe werk wordt vervangen, lage snelheid, en de herstelperiode.

4. Training voor superskheme

Dit aërobe circuit dat afwisselend cardio met aërobe training met gewichten.
Training op superskheme – de meest effectieve optie in de strijd tegen vet en overgewicht in de kortste tijd. Dergelijke spanning niet alleen een vermindering van het volume, maar ondersteunt ook de spiertonus van het hele lichaam.

5. Cross-Training

Dit soort belasting vereist afwisselend cardio, verschillende lengte en belastingen.
Zo brengen u 20 minuten op de loopband, gevolgd door 10 minuten op een hometrainer, en bij de voltooiing van 10 minuten op de elliptische trainer. Ook kan lasttypes elke dag worden afgewisseld.

 

De oefeningen in cardio workouts

Hieronder vindt u de meest populaire en effectieve vormen van cardio belastingen:

 • joggen;
 • fietsen;
 • elliptische trainer;
 • zwemmen;
 • stap – aerobics;
 • roeien;
 • wandelen;
 • boksen;
 • badminton;
 • yoga.

Bij het uitvoeren van cardio

2

In – First, doe een betere cardio in de ochtend wanneer je lichaam is vol energie en voel me niet moe. Uitzonderingen zijn gevallen waarin mensen beter tijdens de dag of avond te voelen, of gewoon niet in de gelegenheid om te trainen in de ochtend.
Hoe te kiezen om eerst cardio en krachttraining uit te voeren? De volgorde van de combinatie van cardio- en krachttraining als volgt:

Cardio moet voorafgaand worden uitgevoerd om gewicht opleiding, als je wilt afvallen.

Cardio na krachttraining u moet uitvoeren als je wilt spiermassa, toon omhoog te krijgen en het versterken van het hart en de longen.

cardio in het begin, midden en einde van de krachttraining – Een goede optie zou een combinatie zijn. Bij deze optie moet worden opgemerkt dat de duur van een cardio periode mag niet meer dan 20 minuten, anders wordt je lichaam zal worden uitgeput.

Duur van de training

Wie moet gewicht te verliezen al snel een belangrijke regel leren: niet overdrijven een cardio en krachttraining. Bezighouden met matige nood, geleidelijk verhogen van de belasting en de tijdsduur van de oefening.

 

De beste tijd om lessen voor beginners zal zijn 40-60 minuten, drie keer per week, dan kunt u het aantal trainingen te verhogen tot 4 -5.

 

Voors en tegens van cardio in Nederland

profs:

 • cardio workouts vet te verbranden sneller dan andere trainingen;
 • lost cellulite;
 • spierversterking belast ademhaling;
 • cardio-training is nuttig voor het hart;
 • verlaagde hartslag in rust;
 • versterking van alle spieren;
 • verbetert de bloedcirculatie;
 • verbetert de stofwisseling;
 • verlaagde bloeddruk;
 • verminderd risico op diabetes;
 • verhogen longcapaciteit;
 • vermindert het risico op hartaanvallen;
 • verbeterde mentale toestand;
 • cardio-training is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

nadelen:

 • overmatige belasting op de cardio – vasculaire systeem, gewrichten en gewrichtsbanden in bepaalde cardio.

De juiste voeding

4

 

Het vangen van cardio workouts moeten niet vergeten over het eten. Het dieet moet minder calorieën bevatten en gevuld met alle benodigde vitamines, eiwitten, vetten en koolhydraten.

In dit geval je niet veel om jezelf te beperken tot voedsel en hoe meer honger hebben. Anders, zult u niet alleen gewicht te verliezen, maar ook bederven de maag, lager uw immuniteit.

Geschatte dagelijkse voeding

In de ochtend kan het ontbijt worden gekookte eieren, roerei, kwark, natuurlijke proteïne shake, fruit, kaas ovenschotel, yoghurt, melk pap, zemelen. Thuis ontbijt taak – om het lichaam te verzadigen voor de hele dag.

Het diner beste soepen, vlees, vis eten naast groenten. Houd in gedachten dat vlees en vis zijn goed gekookte en gebakken vorm, evenals gestoomd.

Het diner moet bestaan uit eiwit. Deze cottage cheese, wit vlees, witte vis, noten, natuurlijke proteïne shake.

Laat de snacks niet vergeten. Tussendoortjes kunnen groenten, fruit, gedroogde vruchten en noten.

Juiste ademhaling

Ademhalingsoefeningen met cardio workouts moet vaak en oppervlakkig zijn. Veel deskundigen adviseren om te ademen op elke derde stap of inademen en uitademen op 2 accounts. In ieder geval moet de ademhaling gemakkelijk en oppervlakkig zijn, maar het is slechts op de frequentie en duur van training. Als u een afstand lopen, moet diep en onregelmatig ademen. Heeft zich richten op de volledige adem en vervolgens een volledige uitademing.

Tijdens het zeilen wat je nodig hebt om uit te ademen in het water. Het leren van dit is niet gemakkelijk, maar noodzakelijk. Het moet kort en krachtig inademen van adem, adem uit lange mond en neus.

In het begin zul je moeilijk om te ademen, maar dan is uw inspanningen zijn er zeker van te laten uitkomen.

 

Tips

Het vangen van cardio, moet je in comfortabele kleding en schoenen. Het negeren van dit, kunt u een vrij ernstig letsel te krijgen.

Overdrijven is het onmogelijk om te laden. Doe alles langzaam en matig, wordt steeds groter de laadtijd en je trainingen.

Heeft voorkeur niet geven aan slechts één type lichaamsbeweging en stress. Wissel ze te veranderen, iets nieuws te proberen, laat je lichaam wennen aan.

Als u pijn of vermoeidheid in het lichaam en vermoeidheid, geef uw lichaam een rust een paar dagen.
Voordat u begint zorg ervoor dat cardio workout 5-10 minuten, als je spieren moeten worden opgewarmd.

Veel water drinken. Maar het water moet worden gedronken alleen perioden van herstel tijdens de training, anders een veel grotere belasting van het hart – vaatstelsel.

Handhaven van een gezonde levensstijl.

X