Hoe te injecteren Sustanon 250

Hoe te injecteren Sustanon 250
Jan

Sustanon 250, of 300 hoe de suspensie correct te prikken

Sustanon 250In de farmacologische markt heeft deze injecteerbare steroïde vrij goede verkoopcijfers. Het wordt gekocht, zowel door beginners als door ervaren atleten, het past goed bij veel anabolen en toont zich ook goed op de solo-cursus. Daarom wordt het door veel atleten gebruikt en is er veel vraag naar.

Als je Sustanon gaat steken en niet weet hoe, het is beter om te doen, dan is het aan te raden om niet op zoek te gaan naar veel informatie op internet. Suspensie Susa heeft 4 esters van verschillende testosteron, die alternatieve effecten hebben op het lichaam van de sporter, dit helpt om een goed effect te krijgen bij een lage incidentie van steroïden. Daarom is het aanbevolen voor een beginner op de cursus Sustanon solo, 250 tot 500 mg te injecteren. de drug. Hoe nauwkeuriger te bepalen, hoeveel zouden er in de week van de Sust moeten worden gezet.

De keuze van de juiste dosering wordt beïnvloed door verschillende belangrijke factoren en het is wenselijk om hiermee rekening te houden bij het berekenen van de dosering. Om te beginnen moeten veel atleten kiezen welke Sustanon 250 moet kopen, of voor hetzelfde geld, maar 300 en hoe ze hem vervolgens kunnen steken. In feite is er geen verschil tussen deze indicatoren, omdat de fabrikant het niet meer geconcentreerd maakt, maar de koper alleen met zo’n sluwheid probeert aan te trekken. Daarom, stoorde u niet veel op dit punt, overweeg dit medicijn bijna allemaal een concentratie van maximaal 250 mg. voor 1 ml. en niet meer.

Een heel belangrijk punt bij het berekenen van de koers is het gewicht van de atleet, alle steroïden zullen correct werken als de ontvangst correct verdeeld is. Eén atleet met een gewicht van 70 kg kan niet dezelfde dosering gebruiken. en de pro met een gewicht van 120 kg. Hoogst waarschijnlijk zal de zwaardere atleet volledig ongelukkig blijven en zeggen dat het medicijn slecht werkt. Daarom, als u voor uzelf de werkdosering van Sustanon probeert te kiezen, houd u dan aan de berekening, met een gewicht tot 70 kg., U kunt 250-300 mg per week gebruiken, dit is 1 ml. Maar als u 80 tot 100 kg weegt, dan moet u gemiddeld 2 injecties per week doen voor 250 – 300 mg. voor 1 keer is dit de gemiddelde dosering voor een dergelijk gewicht. Vaak gebruiken zwaardere atleten vanaf 100 kg en hoger een gemiddelde dosering en krijgen een zwak effect. In dat geval wordt het aanbevolen om Sustanon 3 keer per week te steken voor 250 tot 300 mg. voor 1 keer.

Moet nog steeds aandacht besteden aan hoe uw lichaam reageert op het medicijn zelf. Soms zijn er atleten die zelfs bij de kleinste doseringen een gek effect krijgen. Daarom, als u op de cursus ziet dat het resultaat zeer uitgesproken is, moet u de dosis in bijna de helft verlagen. Als dit in de regel niet gebeurt, kunt u in de regel bijwerkingen van bijwerkingen ondervinden.

Wat is de beste manier om Sustanon neer te steken

Een heel belangrijk punt bij het kiezen van een plek waar Sustanon in de schouder, dij of bil kan worden gestoken. Bepaal eerst met een spuit, want voor dergelijke injecties een aanbevolen spuit voor 5 ml. Het heeft een speciale naald voor de introductie van preparaten op een olieachtige basis. Maar de naald zelf is vrij lang en dik, wat velen niet leuk vinden, dus je kunt een spuit van 2 ml gebruiken. met een standaardnaald, maar om het over de hele lengte te introduceren, draait het allemaal om de injectie in de bil. U moet begrijpen dat zelfs artsen intramusculaire injecties in de ezel doen, omdat er de veiligste plaats is. Probeer het en gebruik de methoden van ervaren artsen en maak geen fouten. Immers, Sustanon steken in de schouder, of de dij is niet helemaal veilig, er is een kans op niet-juiste injectie en er zijn geen goede consequenties te verwachten.

Instructie om Sustanon 250 behoorlijk te prikken

SustanonDe meest gebruikte dosering voor amateur-sporters met een gemiddeld lichaamsgewicht wordt gebruikt in 500 tot 600 mg geneesmiddel per week. Deze concentratie is opgenomen in 2 ml. drug, wat betekent dat we delen door 2 keer. We hebben bijvoorbeeld maandag 250 – 300 mg opgemaakt. en op donderdag 250 – 300 mg. (dit is elk 1 kubus).

De veiligste plek voor een opname van Sustanon is de gluteus-spier, hoe je steroïde goed injecteert, dat moet je weten. Probeer niet te prikken in de schouder, biceps, arme en andere gevaarlijke plaatsen, het heeft geen invloed op het totale effect, maar het risico is erg groot.

Voorbereidingen voor het onderdrukken van aromatisatie worden gebruikt in de loop van Sustanon, ze helpen om ernstige vochtretentie te voorkomen en voorkomen het optreden van bijwerkingen Anastrozol, Tamoxifen, Proviron. PCT na het verloop van de Susta wordt gedaan na de derde week na de laatste injectie, Clomid en Tribulus Drostanolon zijn goed geschikt. Voor meer gedetailleerd advies kunt u contact opnemen met onze consultant via de telefoonnummers op de website bovenaan.

X