Rust tussen de kuren met steroïden

Rust tussen de kuren met steroïden
Jan

Cursussen prima steroïden en een pauze tussen de cursussen

Pauze tussen anabole kuren Dit artikel zal zich richten op steroïden en de belangrijkste kenmerken van hun inname. Over het algemeen zijn er verschillende benaderingen voor het gebruik van steroïde geneesmiddelen. Allereerst hebben we het over het feit dat de atleet deze medicijnen helemaal niet gebruikt. Ten tweede kunnen steroïden continu worden ingenomen. Er bestaat immers zoiets als een gemengd type. Het is de meest voorkomende, maar tegelijkertijd het minst nuttig voor atleten.

Cursussen prima steroïdenEen benadering met onderbrekingen tussen anabole cursussen, heeft een bepaald standaard verzendpatroon. Natuurlijk is het in de eerste plaats noodzakelijk om het verloop van steroïden te ondergaan. Daarna bevelen deskundigen aan om door de zogenaamde na-gangen therapie te gaan, dan het lichaam een tijdelijke pauze te geven en opnieuw een cursus te volgen. Een andere optie is om de cursus te doorlopen, daarna na de cursus therapie en opnieuw de loop van steroïden. Het is vermeldenswaard dat de eerste optie meer nuttig is voor uw gezondheid. Maar als je wilt, kun je ook de tweede gebruiken.

Gemiddeld kan de pauze tussen de corticosteroïden ongeveer drie maanden duren. Sommige atleten raden bovendien aan nog een pauze te nemen na PCT (na de therapietherapie). Deze benadering is uitermate nuttig voor de gezondheid van de sporter. Desalniettemin weten ervaren atleten dat met deze benadering van een pauze tussen de gangen het grootste deel van de gewonnen spiermassa gewoon verloren gaat en om het te herstellen heeft u minstens de helft van de duur van de hele cursus nodig.

Wat veel mensen gebruiken om te herstellen

Dus welke breuk zou er tussen de cursussen moeten zijn? Er zijn veel meningen over dit onderwerp en vrijwel elke atleet heeft zijn eigen benadering van dit onderwerp. Er zijn bijvoorbeeld enkele atleten die beweren dat het herstelproces een korte periode in beslag neemt en gelijk is aan de PBC-snelheid. Over dit onderwerp zijn er veel meningsverschillen, omdat niemand wordt geleid door expliciete analyses en feiten, alles in woorden en gissingen. Heel nauwkeurig kunnen we stellen dat het lichaam zonder het gebruik van herstellende middelen niet in staat is om op een korte tijd zelfstandig hormoonproductie te ontwikkelen en daarvoor duurt het een lange maand. De meeste atleten gebruiken bekende medicijnen zoals tamoxifen of clomid tijdens de pauze tussen de kuren, die geschikt worden geacht voor PKT. Ja, inderdaad, deze benadering is heel gebruikelijk en correct, omdat na de cursus therapie is ontworpen om ervoor te zorgen dat je je hormonen terug naar normaal brengt. Bovendien helpt PCT het vroegere natuurlijke productieniveau van een hormoon als testosteron in het lichaam te herstellen. Overigens is het de moeite waard om op te merken dat de controle van het hormoonniveau tijdens de cursustherapie een onmisbare voorwaarde is voor elke atleet, Sustanon.

Hoe niet te doen

steroïdenEr is een bepaalde lijst met geneesmiddelen die niet geadviseerd wordt tijdens de passage na de kuurtherapie. Allereerst is het een preparaat zoals gonadropine, omdat het het herstelproces aanzienlijk vertraagt. Het gebruik van proviron en oxandrolon is ook ongewenst. Beide geneesmiddelen hebben een sterk uitgesproken androgeen effect, wat ook de mogelijkheid van herstel vermindert. Na het passeren van de kuur tijdens een pauze, is het raadzaam om een geneesmiddel als tribulus in het dieet te introduceren, evenals andere additieven die zink en de aanwezigheid van vitamine E zullen bevatten. Het is ook niet overbodig om groeihormoon te gebruiken, dat in middelgrote doseringen ook behoorlijk effectief zal zijn Stanozolol.

Sommige atleten geven de voorkeur aan een beetje rust nadat ze een kuur hebben gehad met het nemen van steroïden. In feite is training tijdens de pauze niet minder belangrijk dan tijdens de cursus zelf. De aanbevolen duur van de training tijdens de pauze is ongeveer 30-40 minuten. Oefening is ongeveer 3-4 keer per week nodig en op hetzelfde moment moet de basis van deze oefeningen basisoefeningen omvatten. Tijdens de training is het wenselijk om submaximale gewichten te gebruiken en oefeningen uit te voeren in een hoeveelheid van 4-8 oefeningen tijdens verschillende benaderingen.

Sommigen denken ten onrechte dat je een kuur met steroïden kunt nemen die 3 of 4 weken duurt, en dan even pauze nemen gedurende dezelfde periode, dan zal het niveau van natuurlijke hormonen binnen normale grenzen blijven. In dit geval blijft het effect van het gebruik van steroïden bestaan. Sporters kunnen dit effect alleen bereiken als ze ervoor kiezen drugs te gebruiken zoals turinabol, stanozolol, primabolan of oxandrolone. Dit zijn orale medicaties die niet voldoende uitgesproken effect hebben, maar waarvan langdurig gebruik ongewenst is voor de gezondheid van atleten.

X