Steroïden voor het drogen van

Steroïden voor het drogen van
Feb

Steroïden die helpen het lichaam effectief te drogen

In dit artikel zullen we het hebben over een groep steroïde medicijnen die worden gebruikt om de algemene spiermassa effectief te drogen. Tegelijkertijd moet apart worden opgemerkt dat het gebruik van steroïden niet de sleutel tot succes is. Om ervoor te zorgen dat de atleet volledig kan vertrouwen op het kwalitatieve en effectieve resultaat, moet hij onthouden dat goede voeding en regelmatige training het meest nodig zijn.

Steroïden die helpen het lichaam effectief te drogenEr is een grote hoeveelheid van een verscheidenheid aan steroïde preparaten, bij gebruik die, veel atleten hebben de mogelijkheid om echt hoge resultaten te bereiken. In dit geval gaat het specifiek om steroïden die worden gebruikt voor het drogen. Het is vrij populair om een combinatie van steroïden te gebruiken, zoals Stanozolol in combinatie met testosteronpropionaat. Maar er zijn ook veel andere combinaties van anabolen die niet inferieur zijn aan hun effectiviteit. Het belangrijkste is dat de basis van de cursus bestond uit testosteron, namelijk testosteronpropionaat. Een andere populaire basis is trenbolonacetaat. Deze medicijnen zijn snel werkende esters, die de vochtretentie in het lichaam van atleten bijna volledig elimineren en ook bijdragen aan een aanzienlijke vermindering van de hoeveelheid lichaamsvet in het lichaam. Propyleen – het is wenselijk om de hoeveelheid van 100 mg om de andere dag in te nemen, terwijl de hoeveelheid trenbolon 150-200 mg moet zijn. Tegelijkertijd gebruiken atleten bovendien anastrozol om mogelijke aromatiseringsprocessen te onderdrukken.

Steroïden voor het drogen van (Stanozolol)

Stanozolol Naast testosteron geven atleten er vaak de voorkeur aan om dergelijke steroïden te gebruiken voor het drogen, zoals orale Turinabol en Stanozolol. De medicijnen hebben een vergelijkbaar effect, maar verschillen nog steeds enigszins in hun effect. Dus, Turinabol draagt meer bij aan de toename van kracht en uithoudingsvermogen van het lichaam, terwijl dankzij de tweede steroïde atleten de mogelijkheid hebben om spiermassa te verwerven, die nog stugger en in reliëf zal zijn. Turinabol wordt het best gebruikt in een hoeveelheid van 30-40 mg per dag en het moet binnen 6 weken worden gedaan. Als u bijvoorbeeld propionaat (gebruikt binnen 12 weken) gebruikt, wordt Turinabol bij voorkeur toegediend in de loop van week 6. Stanozolol kan meer dan 4 weken worden ingenomen en daarom wordt het al in de loop van de 8ste week van propionaat in de loop geïntroduceerd. De hoeveelheid van het geneesmiddel moet variëren van 20 tot 30 mg per dag.

Voor die atleten die een nog groter effect van vetverbranding met steroïden willen bereiken voor het drogen, raden deskundigen aan sommige niet-steroïdale geneesmiddelen in de cursus te introduceren. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een medicijn zoals clenbuterol te gebruiken. Het wordt binnen 12 weken genomen Stanozolol. In dit geval neemt de dosering van het medicijn geleidelijk toe tot een maximum en neemt dan ook geleidelijk af. Specifiek is de hoeveelheid van deze vetverbrander, die moet worden gebruikt, onbekend, omdat deze afhangt van een voldoende groot aantal individuele factoren.

Naast clenbuterol kunnen sporters ook profiteren van ECA. ECA is een combinatie van geneesmiddelen zoals efedrine, cafeïne en aspirine. Al deze middelen hebben een bepaalde dosering, namelijk efedrine, die is opgenomen in bronholitin in een hoeveelheid derde flesje tot 1 maal de caffeine wordt gebruikt in de vorm van injecties en in een hoeveelheid van 2 blokken, en aspirine, die wordt verkocht in tabletten die 250 mg 1- tijd. Deze extra combinatie van preparaten bevordert perfect vetverbranding en bevordert ook de toename van krachtindicatoren Stanozolol. Maar om niet lastig te vallen met deze problemen, kunt u op zoek naar een vetverbrander ECA uit sportvoeding, deze combinatie is niet ongewoon Drostanolon.

Over het algemeen moet bij elke droogbeurt worden bedacht dat de belangrijkste regel van succes niet alleen is om steroïden te nemen voor het drogen, maar ook om een correct en uitgebalanceerd dieet te behouden.

X