Turinabol – een belangrijke helper!

Turinabol – een belangrijke helper!
Dec

Turinabol – en anabole steroïden, de chemische naam – hlorodegidrometiltestosteron. Door hun aard, dicht genoeg bij methandrostenolone. Turinabol vrijgaveformulier – tabletten. Het belangrijkste verschil met de klassieke “methaan” is de aanwezigheid van extra chlooratoom op de vierde koolstofatoom. Voor het eerst het medicijn ontwikkeld Josephamr – Duitse farmaceutische bedrijf in de 1961e

Het werd ontwikkeld als een middel om regels anabole en androgene stoffen DDR sinds de jaren ’60 van de vorige eeuw. Op dit moment, de Duitsers een hele groep door zeer steroïden en riep turinabol was één van hen. Wij produceren een hybride versie van oxandrolone en methandrostenolone ontvangen, die voldoende anabole werking en een lage kans op het optreden van bijwerkingen zou hebben.

De effecten van het nemen van Turinabol

  • Vergroten van de spiermassa. Zoals voor hoeveel u kunt winnen, 4-6, het aantal van 4-6 kg Spier Quality Week Solo nature verbruikt in hoge doseringen als Turinabol ziet er realistisch.
  • Verbeteren van sportprestaties.
  • Het verhogen van het uithoudingsvermogen.
  • Gebrek aan oestrogene reacties.
  • Het verminderen van de concentratie van SHBG – globuline, geslachtshormoon bindend.
  • Verhoging van vrije testosteron in het bloed.
  • Bescherming van het cardiovasculaire systeem (lager risico van bloedstolsels in het hart en bloedvaten).

Zoals hierboven vermeld, kan de bereiding worden gekarakteriseerd als methandrostenolon zonder vochtretentie. Het effect van het ontvangen van Turinabol heeft een vertraagd effect. Tijdens de belangrijkste indicatoren zich langzaam, maar ze zijn van hoge kwaliteit. Bovendien verhoogde vermindering van de concentratie SHBG, de werkzaamheid van andere AAS op de baan. Professionals in de massa van de cursussen worden meestal gebruikt in combinatie c Turinabol andere steroïden.

Hoe kan Turinabol

De optimale dosering van de steroïde werd bepaald in de DDR tijdens de voorbereiding van de atleten op de Olympische Spelen. Studies voldoende bij minimale kans op bijwerkingen aangegeven bij 20-40 mg per dag. Zoals tabletten Turinabol de dagelijkse dosis is verdeeld in drie gelijkwaardige receptie. Waarom wordt dit gedaan? Eerst balanceer hormonen, pieken en dalen te vermijden en anderzijds vermindert de belasting op de lever. Aanbevolen regels niet altijd gerespecteerd en bodybuilders vaak grotere hoeveelheid van maximaal 100 tot 150 milligram per dag.

Bijwerkingen

Aangezien Turinabol 17-alfa-steroïde alkillirovannym (die gedurende de passage door de lever, de vernietiging van het werkzame bestanddeel voorkomen) is giftig. De omvang van de schade kan worden vergeleken met methandrostenolon. Kortom, de lever is het voornaamste en vrijwel enige echte negatieve reactie. Bijwerkingen van Turinabol – een zeldzaamheid, en “kill” lichaam de steroïde, moet veel te proberen. De meest voorkomende problemen voordoen bij sporters, volledig te negeren de regels zijn de instructies en het advies van uw arts. Overschrijdt u tijdens duur en dosering, eventuele significante remming van de secretie van testosteron, de ontwikkeling van premature ejaculatie, erectiele dysfunctie. Maar bekend om 5 jaar, de praktijk van het gebruik van steroïden, gecontroleerde studies slechts één geval van uitgesproken bijwerkingen.

X